Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Výběr provozovatele domovní předávací stanice Vídeňská 11
Odesílatel Iveta Němcová
Organizace odesílatele Statutární město Brno, městská část Brno-střed [IČO: 44992785]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 01.12.2021 14:34:52
Předmět Vysvětlení / Doplnění / Změna zadávací dokumentace

Vážení uchazeči,
v rámci koncese s názvem: „Výběr provozovatele domovní předávací stanice Vídeňská 11, Brno“ jsme obdrželi následující dotaz:
„Dobrý den, děkujeme za doručení Výzvy k podání cenové nabídky "Výběr provozovatele domovní předávací stanice Vídeňská 11, Brno" a rádi bychom dle bodu 7 této výzvy využili možnost požádání o dodatečné informace ke koncesnímu řízení.
Otázka č.1
- je možné v případě podání nabídky připomínkovat návrh Koncesní smlouvy (některé podmínky neodpovídají standardům naší společnosti)

Otázka č.2
a) jaká technologie výměníkové stanice podléhá pravidelné roční revizi (prosíme o specifikaci)

Konkrétní připomínky:
b) bod 13. Náklady na Havarijní službu, 13.1. 3. a) hodinová zúčtovací sazba (HZS) o vámi navrhovaná cena 350 Kč bez DPH/hod neodpovídá aktuální tržní situaci; průměrné ceny hodinových sazeb se pohybují cca od 500 Kč bez DPH/hod.
c) bod 6.1. Rozsah Havarijní služby, 6.1.3. o nejsme schopni z kapacitních důvodů přistoupit na reakční dobu 60 minut od nahlášení poruchy do zahájení prací na odstranění poruchy (naše standardní podmínky pro všechny zákazníky obsahují reakční dobu 2 h).

Odpověď:
a) Je dáno platnou legislativou, např. ČSN 69 0012.
b) + c) po zvážení celkové situace se Objednatel rozhodl vyhovět připomínkám. Došlo k aktualizaci obchodních podmínek. Aktualizované obchodní podmínky byly nově uveřejněny na profilu zadavatele.

S pozdravem

Iveta Němcová