Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Oprava bytů - Husova 9 - byty 1, 5, 8, 15, 17
Odesílatel Iveta Němcová
Organizace odesílatele Statutární město Brno, městská část Brno-střed [IČO: 44992785]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 18.07.2019 08:56:29
Předmět Vysvětlení / Doplnění / Změna zadávací dokumentace

Vážení uchazeči,
v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce s názvem: „Oprava bytů - Husova 9 - byty 1, 5, 8, 15, 17“ jsme obdrželi následující dotaz:
„Dobrý den,
u bytů č. 15, 27, 33 a 35 není úplná projektová dokumentace. Konkrétně se jedná o soubory:
-"A. Průvodní zpráva"
-"B. Souhrnná technická zpráva"
-"D. Technická zpráva"
Poprosím o doplnění

Dále

U zbylých bytů je v technických zprávách uvedeno: "Součástí stavby je i dodávka a montáž modulární kuchyňské linky v délce xy (spodní i horní skříňky, pracovní deska), včetně nainstalování spotřebičů (granitový dřez s odkapem, vestavná trouba, indukční deska, dřezová baterie, svítidlo, digestoř). Vzhled kuchyňské linky bude vycházet z výkresového schématu, konkrétní typ je nutno konzultovat se zhotovitelem. Vždy se však bude jednat o ekonomicky úsporné řešení, modulární systém (baumax, obi, hornbach, ikea apod.).". Bohužel v soupisech prací chybí jakákoliv zmínka o dodávce a montáži kuchyňské linky včetně. Poprosím o doplnění.“

Odpověď:
1. Projektová dokumentace byla zkontrolována a shledána v pořádku.
2. V soupisu prací není uvedena kuchyňská linka a zařizovací předměty s kuchyňskou linkou spjaté záměrně. Ty byly ze soupisu prací vyjmuty a nebudou součástí dodávky v rámci této veřejné zakázky (avšak v projektové dokumentaci jsou zakresleny).