Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Webový portál ÚMČ Brno-střed
Odesílatel Arnošt Kolbábek
Organizace odesílatele Statutární město Brno, městská část Brno-střed [IČO: 44992785]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 14.07.2020 12:16:31
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

1.Předpokládáme, že dodavatel si bude z webu stahovat dokumenty a umisťovat je na nový server.Co nepůjde takto "přenést", tak databáze uživatelů a tu předáme podle požadavků dodavatele.
2.Náklady spojené s vytvořením návrhů se neproplácejí. Přihlášením do výběrového řízení grafické návrhy předáváte do vlastnictví zadavatele.
3.Budou to náklady na straně zadavatele a počítáme s objemem 1000 sms a 2000 e-mailů.

Původní zpráva

Datum 14.07.2020 11:57:41
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den,

poprosím o informace související s VZ u následujících bodů:

Dodavatel zajistí kompletní převod dat ze současného webu ÚMČ Brno-střed na nové webové řešení: - poprosím o kompletní specifikaci struktury dat současného řešení. Specifikace je nezbytná pro stanovené předpokládaného rozsahu prací na této funkcionalitě.

Grafické návrhy zaslané v rámci nabídky zůstávají majetkem zadavatele: - zde poprosím informaci, zda vzniká uchazeči, který není vybrán v rámci VZ, právo fakturovat náklady spojené s výrobou grafický návrhů, zadavateli. A jakým způsobem je zde, v tomto případě, ošetřeno předání práv k grafickým návrhům v kontextu Autorského zákona.

Zasílání informačních SMS a mailů - poprosím o předpokládaný roční počet SMS a e-mailů a informaci, zda úhrada služeb spojených s rozesílkou SMS či e-mailů bude nákladově na straně zadavatele nebo dodavatele.

Předem děkuji za odpovědi.

S přáním pěkného dne

Jan Nobilis